-18 kg; 4 år


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Visst, jag borde mer aktivt gå ner i vikt även om jag gör det per automatik just nu. Jag borde ha en medveten strategi för snabbare viktnedgång. Av en händelse upptäckte jag i dag (när jag rensade garderob – ni vet, ett sommarprojekt) att om jag går ner 10 kg så får jag på mig precis allt. Som vilken liten sketen butik som helst kan sälja. De senaste åren har jag gått ner cirka 15 kg – utan strategi (då jag inte brytt mig tänka/planera). Anledningen till viktnedgång – även om den är långsam – är att jag… öh… inte orkat äta? Och tränat några gånger i veckan? Svår fråga, men ändå.

Smal lär jag aldrig bli, vet inte ens om jag eftersträvar det. Men lite lägre vikt hade suttit fint. Eller… kläderna hade suttit fint. Och så märker jag av det där föreställningen att jag inte är kompetent. Feta människor är ju dumma och lata. Tror varken at jag är dum eller lat, men det märker ingen. De ser en fet karl.

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Snigel sa:

  Äsch, det är ju charmigt att vara vadderad!

  21 juli, 2015
  • Jontas sa:

   Jag vill känna mina höftben. Är det för mycket begärt? Behöver bara halvera min vikt. 🙂

   21 juli, 2015

Kommentarer är stängda.