Obekvämt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

För att fortsätta på gårdagens text…

Ny säng? Jo, den jag har känns ganska knölig och obekväm. Den är väl 6-7 år, minst. Men frågan är vilken bredd en ny säng ska ha? Nuvarande 180 cm känns lite… emellanåt… ödsligt. Nå, men jag vill ha en inte fullt lika bred säng av en helt annan anledning; jag har trångt. Jag saknar ett skrivbord/datorplats. Med mindre säng skulle jag kunna få in ett skrivbord i sovrummet (alternativt inte ha soffa alls i vardagsrummet). Förra sängen var 105 cm, helt okej men trångt. Kanske 120 cm? Fortfarande lite för stort men vettig bredd. Ja, jag brottas med märkliga tankar, men detta är ett beslut jag måste ta innan jag kliver in i en sängbutik och viftar med sedlar.

Ny soffa? Jo, den jag har är inte mer än 3-4 år men fruktansvärt obekväm att sitta i. Jag avskyr schäslong (eller vad det är jag har) och saknar höga armstöd att hänga/halvligga mot. Och tyget börjar gå sönder och dynerna är fasta (ej vändbara eller tvättbara). Så, jag vill ha en tresits med höga armstöd.

Jo, jag var ute på torgmarknaden i dag. Skit, skit och ännu mera skit (det vill säga kläder). Jag köpte några servetter och en blombukett. Så jag handlade mer än vad jag hade tänkt.

Planen för i morgon? Mer skäggvård. I dag fick jag hem skäggschampo och skäggolja. Nu ska jag gå och köpa hårbalsam och hårvax. Mitt skägg ska vara rent, lent och formbart. För jag vill inte se ut som Tjalle Tvärvigg när jag nästas vecka gästspelar på jobbet (två arbetsdagar, sedan går jag på semester igen).

||||| 0 I Like It! |||||