Skägg 7 månader


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det där med att våga visa mig naken. Inte naken-naken, men som vid bar överkropp och med fettet… övervikten. Jag börjar släppa det nu. Jag börjar bli okej med det. Jobbigt, men jag försöker se det som något naturligt. Även feta kroppar är naturliga kroppar. Så därför… Bar överkropp. Och jag vågade lägga ut det på Instagram i går trots att jag där har fler följare än här i bloggen. Om jag fått några kommentarer? Nej, varken positivt eller negativt. Och inga massavhopp bland följarna har skett. Dessutom inte så oanständigt att Instagram känt sig tvungna ta bort min bild. Så, det är väl okej, tror jag…

IMG_9817

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Snigel sa:

  Någon att hålla i när åskan går, kallas den kroppsmodellen här. Tyvärr är det ett skägg i vägen, så jag kan inte göra någon närmare utvärdering. 😉

  3 februari, 2016
  • Jontas sa:

   Alltså. Håll inte i skägget när åskan går, får hoppar man till vid en knall så rycker man av mig skägget. Skägget – my pride and joy. Framifrån ser jag liten ut, men från sidan ser jag mer ut som en XL-cylinder. Bakifrån en hösäck. Fettet flyter ut på lite olika sätt beroende på synvinkel. Tur skägget är i blickfånget. 🙂

   3 februari, 2016

Kommentarer är stängda.