Grått. Bara grått.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ah! Kom på en sak till jag skulle göra. Få min tvättmaskin lagad då den inte längre vill tumla. Nåja, jag har ju ännu inget gjort åt min långa lista med to do. Förutom att jag i dag tömde min balkong, vilket betyder att jag släpade in allting. Mestadels krukor som jag inte vet vad jag ska göra med.

Fyra dagars ledighet är över. Och jag har sovit! Massor! Jag har behövt det. Men sen söndagskväll blev jag färdig till att också stryka kläder för kommande två veckor. Att det gick så smärtfritt beror på att jag har migrän. Nej, det är inte smärtfritt, men jag blir väldigt fysisk aktiv när jag har migrän. Vet ej varför, jag bara får väldigt mycket energi när alla andra med migrän bara vill ligga mörkt och svalt och spy hejdlöst ut i rummet. Inte jag!

Ny vecka. Endast ett möte inplanerat, men jag har häcken full som vanligt. I morgon ska jag försöka få akuttid för min skadade tand som gick sönder för två månader sedan. Det börjar bli besvärligt nu. Därav försök till akuttid. Men jag tror inget. Akuttid här är 6-8 veckor.

(Går)dagens skäggbild:

2016-02-20 21.53.39

||||| 0 I Like It! |||||