Fantastiskt!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Eländet med flärdtjänsten gjorde att jag i dag fick igenom ett önskemål. Jag får börja arbete hemifrån, vilket jag inte får benämna som distansarbete även om det i praktiken är precis vad det är. Tanken är väl att jag ska jobba hemifrån de dagar då jag inte har möten inplanerade på jobbet. Vilket betyder att jag kan jobba hemifrån kanske en dag varannan vecka, som mest. Men det gör skillnad. Dels slippa flärdtjänsten, men dels också kunna få lite arbetsro utan att få löjliga besök på rummet. Ett exempel på det där att man inte accepterar att jag sitter med stängd dörr, var att man i går då ringde mig istället eftersom man inte vågade störa. Öh?

Så vad kan jag göra hemifrån som är arbetsrelaterat? Allt! Jag får tillgång till precis allt genom särskild datoruppkoppling. Och får ta med mig bärbar dator från jobbet.

Något helt annat. Jag är lite… omtumlad. Laddade ner en datingapp i går då jag fick önskemål om det för att kunna chatta med en kompis i USA. Öh. Oj. Avancerad app! Jag har väl aldrig fått så många okända människor att kontakta mig trots att jag angett att jag söker ”vänner och chatt”. Jag fullkomligen drunknar i privat skickade snuskbilder. Nej, jag bryr mig inte, men jag blir väldigt stressad av alla aviseringar, förslag och bilder. Alltså. Jag bryr inte om vad folk vill, för jag har satt upp mina ramar. Om de blir förolämpade lägger jag ingen värdering i. Men jag blir stressad av allt som distraherar. För det blir en distraktion när jag ska försöka utröna om det är seriösa eller kåta människor jag har med att göra. Bilderna kanske ger en ledtråd. Men det är som med Instagram. Jag drar mig inte undan. Bara låter dem hållas och ignorerar. Men jag blockerar ingen. Åtminstone inte i första taget.

Annars? Tja, i dag trädde jag in i rollen som ordförande i ett delprojekt på jobbet. Kanske det inte blir så jobbigt som jag befarat. Människorna jag ska leda visade sig vara personer jag känner sedan tidigare, så jag kan slappna av.

Tusan vad den lär appen låter! Och jag som inte ens har anledning till att vara på just en datingapp. Men jag har verkligen kontakt med människor i hela världen och genom olika kanaler (väldigt förvirrande i sig). Oh. Ännu en sak är lite stressande med datingappen. Den visar geografi, vem som finns närmast. Tja, en granne 40 meter bort som jag vet vem det är. Jag tycker inte det känns särskilt anonymt när det är människor i närområdet. Jag menar… Nä, jag orkar inte gå in på det.

||||| 0 I Like It! |||||