Vet inget


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Äntligen! Sömn! Det är tur sömn ibland infaller på mina fridagar. Senaste halvåret har jag sovit 5 timmar per dygn, senaste veckan 3-4 timmar per dygn. När jag verkligen känner att nu, nu, ska jag kunna sova – så har jag andra åtagande, som att jobba. Det där med insomnia är lite märkligt för min del, och jag vet inte hur mycket jag är påverkad av medicinering, ms, understimulans och stress. Det är svårt att hitta balans både i fritid, arbetsliv, motion, vila och sjukdom. Jag gör så gott jag kan. Men i natt fick jag sova ostört och vaknade efter tio timmar. Precis vad jag behövde! Frågan är hur kommande natt blir, i morgon måste jag jobba. Dock en sådan där ovanlig arbetsdag som inte innehåller ett endast möte (även om det sedan alltid tillkommer akutmöten, alltid, alltid).

Nå, ovan var svammel. Att jag inte skrivit på ett tag här, beror på att jag haft strul med webbläsarna/datorn/uppkoppling. Jag måste säga att Windows 10 fungerar bra även om jag avskyr app-systemet. Däremot har jag noterat att när det är Microsoft/Windows Update, så brukar det bli krångligt i några dagar och datorn får startas om flertalet gånger innan allt fungerar som tänkt.

Egentligen förstår jag inte varför jag skriver så lite. Jag känner inte att jag har något att skriva om, men hur har jag funnit inspiration genom alla år där jag bloggat flera gånger om dagen? Jag har inte trätt in i något vakuum, så varför har jag inget att skriva om? Kanske jag inte längre har behovet då max tre läser här. Läser jag själv andras bloggar? Nja. Inte egentligen. Jag gillar inte läsa i mobilen och det är sällan jag sätter mig vid datorn. Så, kanske en gång i månaden? Då brukar jag komma ihåg mina RSS-flöden jag följer. Det verkar inte som om så många andra heller för skriver, för det är få anteckningar att läsa efter en månads uppehåll.

Mina domäners framtid är lite osäker. Jag fortsätter betala för dem och för webbhotellet, men det är mest i väntan på att jag ska ta ett beslut kring vad som ska hända. Jag vill inte att bloggen försvinner innan jag har en tanke.

Annars? Extremt på jobbet, som vanligt. Är inte särskilt glad när jag är hemma, för de håller på med alla renoveringarna överallt. Ny uteplats/trappa på grannhuset, torgets byggs om, balkongerna renoveras och blir inglasade och så vidare. Men det kan bli bra. Om vi slipper byggstrejk och byggsemester. Kanske jag får en fin inglasad balkong lagom till midsommar och sommarsemestern.

Ja, sommarsemestern. Jag vet ännu inte så mycket eftersom jag kanske ska arbeta i stort sett alla helger under två sommarmånader. Eller så har jag väldigt mycket semester. Eller ingen alls. Vet inget. Så den enda planen jag har, är när jag väl är ledig, så får jag tillbringa tiden med att inreda och vistas på inglasad balkong. Eller så sticker jag till England. Eller så får jag besök från England. Äsch. Vet inget.

||||| 0 I Like It! |||||