Jakt och jagad


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Frågan jag ständigt ställer mig, är om jag är deprimerad. Nej, det är jag inte. Anledningen till att jag ständigt frågar mig själv detta, beror på att jag måste. Svaret är att jag bara är extremt trött (ms-fatigue) och då blir nedstämd eller låg eller hur man nu ska beskriva det. Fyra lediga dagar är väl vad jag behöver, men det är inte återhämtning. Det är bara pausknapp.

Jag har inte haft tid eller ork att hämta ut mina knarktabletter, de som är mot fatigue. De är i sig inget bra då jag blir speedad där jag borde vila. Balansgången vila och ork är den svåraste som finns. Men måndag morgon är jag den som går till apoteket. Hur nu det ska gå till? Okej, jag har apotek på jobbet, men måndag morgon har jag två inbokade möten. Jag kan inte vänta till längre upp på dagen, för jag behöver före kl. 09 ta min medicin. Om jag nu får ut den. Läkaren har på receptet valt ”utan förmån” vilket innebär 2000 kr. Jag hoppas det är möjligt att byta ut mot substansnamn och till förmån.

Det som stressar mig, förutom arbete, är märkligheterna på nätet. Jag får fortsatt negativa reaktioner på mitt skägg i form av arga smileys på Facebook. Men det som ger mig ångest är meddelanden från X antal människor i världen som påstår sig vara ihop med mig. Hade jag kunnat så hade jag tagit det som en komplimang eller skrattat bort det. Men när man får skärmdumpar av sig själv i olika sammanhang, så blir man orolig. Vad vill de? Hur långt är de villiga att gå? Vad kan de ta till sig om jag ignorerar dem? De verkar vara lite sköra. Kanske de har dåliga erfarenheter och funnit något i mig som kan tolkas som vänlighet. Men jag gillar det inte.

Tidig söndag. Det måste betyda att jag ska gå till Ica. Det är minst stressigt och rörigt då. De enda man behöver trängas med är de som ska köpa frukost (öl, öl och öl). Själv är jag mest ute efter Bregott.

||||| 0 I Like It! |||||