Kasta om planeringen

Och så har jag kastat om arbetsdagarna lite den här veckan. Eller, jag har ju mina arbetsdagar, men innehållet ändrades lite när jag i dag fick veta att ett möte tisdag blivit inställt. Alltså stannar jag hemma och jobbar på distans eftersom jag inte behöver vara på jobbet. Enda gången jag behöver vara på jobbet är om där är några planerade möten samt på helgerna. Mitt arbete kan till 95 % utföras hemifrån. Särskilt nu när jag håller på att skriva dokument/lathundar/rutiner. Ge mig ett tomt Word-dokument och I’m good.

Just nu håller på att planera in en ny fikaträff med Gbg-skäggen i nästa vecka. Blodad tand, eller nåt. Vi chattar dygnet runt, så varför inte träffas och kramas lite, känna på varandras skägg och så? Vi är kramiga karlar som gillar snacka skit och garva (lät det tillräckligt grabbigt med tanke på hur icke-grabbig jag är?). Märkligt att man kan bli så nära vänner med okända karlar där den enda gemensamma nämnaren är skägg? Men vi har andra grundvärderingar också, som att ta hand om andra människor. Vi vill göra gott. Det är också hela grundidén med hela organisationen vi vill bli medlemmar i. Jag väntar fortfarande, men det kan inte ligga mer än ett par veckor in i framtiden nu. Förutom att ingen blev medlem i helgen som var, vilket är en missräkning. En person i världen utser alla medlemmar, vilket är cirka 3 personer per land varje vecka. Så kanske jag får vänta tre veckor till. Vi vet inte. Det är spekulationer. Och det är kul att spekulera, det gör att man är på tå.

Men det är skitjobbigt med Instagram eftersom allting baserar sig på vad vi publicerar där. Jag är dålig på att komma på vad jag ska lägga upp på nätet eftersom förhållningsreglerna är så hårda. Därför blir det mest selfies och inte så mycket annat. Min vardag kan aldrig fotograferas på grund av sekretess. Trots allt är jag mest på jobbet. Hemma är inget kul att ta bilder på. Därför riktar jag kameralinsen mot mig istället för utåt. Selfies är i och för sig viktiga då skägget måste synas från alla vinklar och i olika situationer.

Nu blev jag akut sömnig. Klockan börjar närma sig midnatt och jag ska jobba i morgon. Fördelen med distansarbete är att jag får sovmorgon när jag kan räkna bort morgontoalett (inte behöver bry sig om jag inte duschar) och restid till jobbet. Jag går direkt från säng till dator. Sedan kan jag ta superlång lunch där jag hinner titta på lite tv-serier, innan jag åter kan arbeta några timmar. Dock drar jag ut på det med alla raster, så jag får jobba sent på kvällen. Nåja. Jag är ledig onsdag. Tror jag.

||||| 0 I Like It! |||||