Raljerande


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Tusen röster och de är alla mina. Jag inser att jag använder mig av olika uttryckssätt när jag skriver på nätet i olika sociala medier. Den insikten kom jag till efter att ha återupptäckt mitt Twitterkonto och började läsa vad jag skrev för tre år sedan. Rå, kränkande, inga spärrar, grov i språket. Inte alls något jag i dag vill erkänna eller stå för. Ska en förklaring ändå utkrävas för att förstå det hela, så berodde det på att jag endast skrev nattetid på Twitter när jag var trött, inte kunde sova och då totalt saknade filter. Men emellanåt är det kul ändå. Med drygt 8000 inlägg så är naturligtvis kvaliteten skiftande.

Jag funderar på att återuppta Twitter och mina störda tankar, men nu måste jag tänkt på hur jag formulerar mig, för jag måste leva upp till skäggansvaret och vara gentlemannamässig. Samtidigt vill jag inte ta bort något jag tidigare skrivit då det också är en del av mig. Okej, jag vet inte hur jag tar bort enskilda kommentarer på Twitter. Lättare det bara ligga kvar.

I går fick jag migrän tre gånger under dagen, eller om det var ett anfall som periodvis ökade enormt i intensitet? I dag har det varit ”dagen efter” vilket är som värsta bakfyllan. Jag gick hem tidigare och chefen tyckte jag kunde jobba hemifrån i morgon. Jo, det gör jag nog. Det kvittar om jag sitter på jobbet eller hemma och jobbar, men det känns bättre hemma där man kan slappna av på ett annat sätt vilket behövs då migränefterkänningen kommer finnas kvar typ en vecka framåt. Samtidigt är det jobbigare att arbeta hemifrån då inga naturliga raster eller avbrott då infinner sig. Jag glömmer tiden.

Hann se att jag fått ett upprörande mejl från jobbet som jag måste ta itu med i morgon. Trots att jag tjatat i tio år så följer man inte den enda regel jag gett. Jag trodde det fungerade, men när en för mig okänd läkare mejlar mig och klagar på att ingen följer det som jag predikat om i alla sammanhang, blir jag bekymrad.

På tal om i går och jobbet. Jag tog itu med mejlen jag inte hunnit svara på. I går hann jag 113 mejlsvar på åtta timmar (två månader gamla mejl). I dag hann jag ett mejl och det tog 3½ timme att besvara. Fortsättning följer i morgon, resterande mejl. Eller, ett mejl om dagen kanske jag hinner då mejlsvaren alltid kräver utredning och sammanställning av statistik inklusive en utvärdering. Fick också i dag klartecken att släppa de arbetsuppgifter som legat över mig och tagit för mycket av mina verkliga arbetsuppgifter. Vecka 2 2018 lär jag upp ny personal för att sedan helt släppa det ifrån mig.

||||| 1 I Like It! |||||