Eftertanke


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Utan att bli grubblande, så har dagen inneburit eftertanke. Eller små stunder av minnen som fladdrat förbi.

  • I dag är det 30 år sedan mormor dog vid middagsbordet hemma (när jag bodde hemma) när vi firade min fars födelsedag.
  • Ja, mormor skulle ju blivit 100 år i år.
  • Och min morbror fyller 82 år i dag.
  • Samt att min far skulle blivit 79 år i dag.

Senaste tiden har just 1988 varit på tapeten. För mig innebär det förstås ovan, samt att det var året jag flyttade hemifrån, tog körkort och började förvärvsarbeta. Men just 1988 har diskuterats i andra sammanhang och det är för mig ett känsligt år. Året av kaos.

Nu har jag varit ledig en vecka och ska återgå i tjänst. Men jag jobbade ändå lite i ikväll (2-3 timmar) eftersom jag behövde förbereda mig inför upplärningen jag ska ge i morgon. Jag har inget material för det, men nu är det fixat. I morgon när jag kommer till jobbet har jag två timmar på mig att göra ikapp allt mitt jobb som legat nere under min lediga vecka. Det är väldigt mycket. Hur det kommer gå med det vet jag inte.

Det som är jobbigt just nu är att jag har så mycket ångest, så många olika former av ångest. Kanske det är bra att jag åter ska jobba och fokusera på annat.

||||| 0 I Like It! |||||