Jag känner mig trasig


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I dag gick tand nr 5 sönder. Inom loppet av två veckor. Jag blir så trött. Lyckligtvis är det inget som jag störs av. Inga vassa kanter, inget som tungan ständigt utforskar. Hur som helst är det väl tur att jag har ett inplanerat tandläkarbesök på fredag. Nästan. Det är till tandhygienisten. Tandläkaren har lediga fredagar. Hm.

Dagen har varit slitsam, minst sagt. Det blev 10 timmar och 7 minuter på jobbet (plus lunch). Jag skyller på möten. Nästa måndag tar jag flexledigt. Annars har jag tre arbetsdagar denna vecka, men fem inplanerade möten. Men det är väldigt allvarliga möten. Sådana där möten som ger magont. Inte för att man är drabbad, men där uppkomna problem diskuteras och som måste lösas innan det blir katastrof. Och det är alltid så bråttom, så bråttom. Det ger magont. Hetsen. Paniken. Akutåtgärderna. Men viktiga. Det ger mig en tillfredsställelse. Det jag gör ger resultat, det leder till något konkret som får effekt direkt.

Trött. Redan i morse var jag helt slutkörd och tog en knarktablett. Det har hjälpt (jag klarade dagen mentalt intakt), men jag känner fortfarande tröttheten. Nu är det kvällsvila som gäller. Framför tv:n med kylskåpsrester. Köttbullar och potatisgratäng. Ibland är det tur att man haft en öm moder på besök i helgen som ser till att jag får något att äta när jag kommer hem efter långa arbetsdagar. Som i dag. Hade jag nu inte haft resterna att ta till, så hade det inte blivit någon middag. För trött.

||||| 0 I Like It! |||||