Förföljelse


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Någon verkar trakassera oss som bor i min trappuppgång. Cirka 90 % har någon form av fysiskt handikapp och vi bor alla i handikappsanpassade lägenheter. Av den anledningen har vi automatisk dörröppnare till ytterdörren – från insidan trycker vi på en knapp så att ytterdörren flyger upp. Bra för de som sitter i rullstol. I går hade någon klippt av ledningen till dörröppnaren. Så obegripligt onödigt. Nå, men fastighetsskötaren har nu kopplat ihop trådarna igen.

I dag ringde det på porttelefonen. Jag svarade.

– Det är brevbäraren. Jag kommer inte in, portkoden fungerar inte.

När jag sedan gick ut upptäckte jag att någon nu förstört knappsatsen till porttelefonen på utsidan. Också detta obegripligt onödigt.

Någon måste hysa agg mot oss boende. Stör vi omgivningen på något sätt? Eller är det riktat mot någon speciell? Är utövaren någon av grannarna i trappan? Är det bara ett sammanträffande att man på två dagar förstört något som har med att låsa upp ytterdörren? Vad blir nästa åverkan? Sånt här är inte kul, för jag vet inte vad det handlar om.

||||| 0 I Like It! |||||