En dag i april


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det var tur att jag var ledig i går enligt schema. För i dag mår jag bra, men kunde ha blivit sjukskriven efter dehydreringen. Nej, jag förstår fortfarande inte vad som hände. Jag har inte druckit mindre än normalt, men har nu istället druckit mer än normalt. Och det har bevisligen vätskat upp mig så pass att jag inte längre känner några symtom. Det var lite otäckt.

Dagen har varit väldigt intensiv och det är först nu efter jobbet som jag kan börja fundera på ”vad hände egentligen i dag”. Jag avverkade möten i rask takt och försökte parallellt besvara mejlen i inkorgen, där det de senaste dagarna börjat rassla till ordentligt. Det är numera också ett väldigt pusslande av tid för att få allting att gå ihop. Jag får ständigt frågan när jag har tid att sitta ner 5 minuter med någon som behöver hjälp, och mitt senaste standardsvar är ”kanske någon gång veckan före midsommar, annars får det vänta till september”. Det är verkligen så tjockt i min kalender. Dessutom har jag börjat få den misstrogna frågan ”jobbar du verkligen bara 75%”. Man antyder att jag har mycket att göra.

En fråga som jag också fick i dag, eller snarare ett påstående med en bakomliggande fråga, ”du ser inte stressad ut”. Nej, och jag är väl egentligen inte särskilt stressad. Visst, jag har bråttom och flänger mellan möten och skrivbord, men stressad? Nej. Förr var jag det, när jag inte hade lika mycket som nu att utföra, eftersom allting var en planering framåt. ”Nu måste jag hinna det innan dess”, typ. I dag är det mer ”jag är här, jag är nu, come whatever may”. Jag tar mig an problem allt eftersom de dyker upp och avverkar dem också på löpande band. Den enda planering jag har är det som är inskrivet i form av möten i min kalender.

Min sommarsemester har förresten blivit beviljad. Sju veckor i sommar – semester som sträcker sig över tre månader. Plus att jag då ändå går in och jobbar en dag per vecka. Perfekt! Jo, jag börjar nog så smått längta efter ledighet, men inget överhängande.

Vädret har blivit kallt och regnigt. Det är nästan så jag funderar på långärmat under sommarjackan.

||||| 0 I Like It! |||||