Blandning


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Tänk, något vettigt har jag (enligt mina mått mätt) ändå gjort under mina två veckor av ”ledighet”. Jag har lyssnat på en ljudbok, första boken alls sedan förra sommaren. Det är mitt tålamod som tryter när jag är ledig under arbetsveckorna. Jag är en sträcklyssnare/-läsare och vill inte avbryta för att sova/jobba. Därför passar det bäst att under längre ledighet ägna sig åt litteratur. Boken var okej, kanske lite bättre än så, kanske rent av riktigt bra? Jo, den var bra, men jag blir nästan alltid besviken när det kommer till ”öppna” slut. Jag tyckte mig märka att författaren hade lite väl bråttom att knyta ihop säcken och avsluta boken. Harlan Coben, Den enda lögnen.

Något som också händer när jag går hemma, är att jag är mer social på nätet. Det märks nog mest i inkorgar än officiella kommentarer på nätet. Till och med på Twitter är jag ovanligt tyst. Jag brukar ha mina ”rants” efter stressiga och tröttsamma arbetsdagar där jag bara vräker mig ur saker, högt som lågt. Men inte nu.

I morgon är det sista officiella sjukdagen. Hoppas min lekamen tar sitt förnuft till fånga tills på måndag, för jag vill verkligen jobba… Märkligt nog… Och jag måste göra allt annorlunda (dra ner på takten och på intentionerna). Är jag kapabel till det? Annars blir jag snart sjukskriven igen.

||||| 0 I Like It! |||||