Skittidningen


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ska man bli sur? Ja, det ska man!

I dag fick jag ett brev från Göteborgs-Posten (jag är prenumerant). Hela brevet går ut på hur bra det är att vara prenumerant, för nu ingår både eGP och GP+ (läsa hela tidningen på nätet) och har så gjort sedan årsskiftet (jag veeet!).

Och så avslutas brevet med en liten, liten ruta längst ner där det står att där är ett nytt månadspris från maj månad.

Jaha?! Så syftet var helt och hållet att upplysa om att de höjt priset, men de vågar inte stå för det eller motivera det, utan trycker på det tekniska.

Och ja, det tekniska… Jag är väldigt missnöjd med appen och läser inte tidningen på nätet (trots att jag har behörighet som prenumerant). Det är papperstidningen jag gillar (nåja) och vill inte ha ett högre pris och ”på köpet” få den tekniska biten. Dessutom läste jag för något månad sedan att de på fullaste allvar tror att papperstidningar helt försvunnit om fem år och att alla ändå (då?) väljer att läsa sin tidning på nätet. Tja, det är de själva som står för den utvecklingen.

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Tofflan sa:

  Jag sa ju upp min lokalblaska i början av mars och det går fint. Men, som du, är jag i grund och botten en papperstidningsläsare. Morgnarna, ffa helgmorgnarna, är tommare nu. Samtidigt har tidningen här blivit så dålig att jag inte vill lägg 2 750 pix på den för ett helår. Jag läser den ibland på jobbet – typ två minuter. Rätt mycket finns att läsa gratis på webben också…

  21 maj, 2013
  • Jontas sa:

   Även om jag får betala över 3000 kr/år för GP så vill jag inte vara utan den. Och de har numera väldigt få artiklar på nätet. Men jag bör nog ta mig en funderare när priset ständigt går uppåt samtidigt som tidningen är smockad med reklambilagor som är den stora inkomstkällan. Jag känner mig lurad av GP. Ser fram mot att åter få Dagens medicin, kanske jag sedan märker att den är bättre och mer prisvärd än GP.

   21 maj, 2013

Kommentarer är stängda.