Teknik och flöden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu hoppas jag mitt twitterflöde fungerar igen i bloggen. Vad som hände vet jag inte och efter lite felsökning så kom jag inte fram till någonting. Allt hängde sig och inget nytt publicerades under några dagar. Som tur är finns det då alternativa widgets för WordPress.

Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag vill med min hemsida eller blogg. Efter dryga 14 år borde jag kanske har kommit ram till något, men nej. Det är bara ett tidsfördriv utan mening eller mål. Just nu är det lite kul med Twitter och Facebook, men det enda som består är bloggen. Jag har inte så stor tilltro till gratistjänsterna Tw och FB. Många liknande tjänster har genom åren gått i graven. Som Succé, men där har jag väl mig själv att skylla. Jag var medmoderator och fick erbjudandet att ta över portalen inkl. Dagbok på Nätet, men tackade nej. För frågan är hur mycket man vill engagera sig. Det är trögt nog att hålla igång bloggen.

Men för stunden fungerar mitt Twitter! Där jag inte yttrat mig på ett dygn, men so what?!

||||| 0 I Like It! |||||