Skiftningar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det var med förvåning jag kunde konstatera att jag senaste 2-3 veckorna gått ner 6 kg. Utan egentlig orsak annan än att jag under de veckorna inte arbetat. Jo, jag förstår skillnaden, men kanske inte att jag då gått ner så pass mycket. För det jag gjort är att jag uteslutit frukostsmörgåsen som jag åt på jobbet. Generellt sett så äter jag nog mindre bröd hemma än om jag också jobbar.

I dag var de äntligen klara med innergården. I sju långa veckor har de grävt upp alla rabatter, huggit ner träden, satt nya kantstenar kring rabatterna, lagt om plattorna på uteplatsen samt återplanterat i rabatterna. Det som varit jobbigt är bullret från alla maskiner och hur de varit i vägen. Senaste veckan satte de en container framför bommen in mot gården, så varken flärdtjänst eller akuta utryckningsfordon kunnat ta sig in. Jag har om nätterna haft mardrömmar kring detta. Jag har känt mig instängd. Nå, men nu är allt som vanligt igen. Förutom träden de högg ner. Om de huggit ner cirka 15-20 träd, så har de bara återplanterat två träd. Två ynkliga träd. Och hur växtligheten i rabatten ska kunna ta sig efter att de planterat mitt i sommaren och utan vattning/regn, återstår att se. Jag är skeptisk. Om det blev fint? Nej, man ser ingen skillnad. Förutom att träden är borta.

Helgen känns lugn efter att brevbäraren ringde på dörren för att överlämna fyra nya Harlan Coben-böcker. Sedan har jag läst 11 av hans böcker i sommar, och då har bara halva sommaren gått. Som tur är har jag lika många böcker kvar av honom som jag ännu inte köpt. Man tröttnar inte på Coben.

||||| 0 I Like It! |||||