Utsikter och insikt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Då det mesta av min sommarsemester konverterades till att bli sjukskrivning istället, så var det först i går som jag hade sommarens första semesterdag. Bara så där. Insprängt i en vecka som i övrigt består av arbete. Jo, jag har arbetat i dag och det var kolugnt, så att säga. Men lite oroligt eftersom jobbet i dag vaktades av både poliser och vakter. Samma typ av stora folksamlingar som det varit andra år där det alltid slutat med skottlossning. Så även om jag haft det lugnt i dag, så har där inte varit lugnt. Jo, än har där inte varit någon skottlossning, men där är ju en orolig morgondag också.

I dag stod jag och kikade in det rum jag ska flytta in i om en månad. Tyvärr kan jag inte gå in där eftersom jag inte har nyckel, men man kan se otroligt mycket om man trycker upp ansiktet i glasrutan i dörren. Som att 80-talsgardinerna där är snyggare än de blodröda jag har i dag. Se, en utmärkt anledning till att byta arbetsrum! Har jag sagt att jag är gardinoman?

||||| 0 I Like It! |||||