Övervakad


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det känns lite sådär att arbeta när man känner sig påpassad. Situationen var likartad med gårdagen, om än inte lika mycket folk. Det känns inte lugnare av poliser och väktare, för deras närvaro kan också provocera fram något. Men det är bra att vi följer de säkerhetsföreskrifter som finns:

Varför just jag tycker det är jobbigt? Jo, jag har suttit ensam på en hel våning även där varit låst. Varje gång någon ryckt och slitit i dörrarna har jag hoppat högt. Förmodligen har det varit väktarna som kontrollerat att ingen obehörig kommit in i några utrymmen där dörrarna inte gått i lås. Och vad det hela handlar om? Ingen aning. Samtidigt så vet jag nog…

||||| 0 I Like It! |||||