I rörelse


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Förkylningen ligger där under ytan, vill inte riktigt bryta ut. Det skulle vara trevligt om det inte blev värre än så här, för då står jag ut och behöver inte medicinera… ännu mer.

I dag fick jag hem min Blue-rayspelare. Den gamla DVR-recordern hade gjort sitt när det nu blev för komplicerat att seriekoppla med TiVo och så vidare. Det är ganska trevligt att nu kunna se alla DVD-filmer jag har i mina hyllor. Om jag hade hunnit. De senaste sex veckorna har jag inte hunnit titta på tv och min TiVo har spelat in alla de program jag vill se. När jag hinner. Plus att den spelat in lite annat som jag systematiskt bara raderar. När det gäller Netflix… jag hinner inte som sagt. Jag betalar för väldigt mycket som jag inte hinner.

Jag hade tänkt gå med i en bokklubb, men med tanke på att jag bara hinner läsa på sommarsemestern, är jag glad att jag inte gjort slag i saken. För där är ju så mycket tv…

Men frågan är vad jag helst gör när jag är ledig? Nätet börjar bli intressant igen. Och jag funderar på att börja på riktigt gym. Jag gillar att röra på mig. Jag gillar gym. När jag väl är där. Jag tror det är redskapen jag gillar. Tortyr och smärta är också former av njutning.

Jo, jag kan bli väldigt frustrerad av att sitta still. Alla tror att jag är 1) lat och 2) helt passiv. Det stämmer inte även om man inte direkt kan se på mig som toppatlet. Jag sitter väldigt sällan still och inte många minuter åt gången. Ibland har jag inte de fysiska förutsättningarna till att röra på mig, men jag gör det ändå. Envishet och disciplin. Före ms-tiden var jag lat och passiv, men eftersom jag numera så ofta tvingas till passivitet så kämpar jag emot det och har utvecklat en svår form av träsmak. Men jag vill mer.

||||| 0 I Like It! |||||