Dag: <span>20 juli 2014</span>


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I selfiens tidevarv borde jag gå på högvarv jämfört med tidigare år. För jag har alltid publicerat många selfies i bloggen – men när det blev populärt så tog det stopp för mig. Gissningsvis har jag lagt upp några hundra selfies genom åren, men i år har det hittills bara blivit tre. Ska vi råda bot på det? Här kommer två aktuella selfies.

Ovan: I går kväll efter att jag lagt mig så tog jag en sängselfie eftersom jag var uttråkad och ändå inte kunde sova. I dag har jag fått ”klagomål” på att jag är orakad. 😉 Se längst ner i inlägget…

Ovan: Lunch på jobbet i dag, väntade på att maten skulle bli färdigmikrad. Improviserade då jag inte visste vad jag skulle göra med gaffeln när jag tog fotot. Nåja.

Ja, jag har haft ännu en arbetshelg denna sommar som aldrig vill ta slut (och med sommar menar jag värme). Det enda som är jobbigt med att arbeta (oavsett årstid) är att jag sover så dåligt. På natten, alltså. Nej, det inte tankar som far runt och håller mig vaken, utan jag tror bara jag är stressad av att veta att jag har tider att passa och arbete att utföra. I natt sov jag tre timmar. För lite sömn är inget problem när jag arbetar, då det bara yttrar sig på ett sätt – fruktansvärd huvudvärk. Sånt råder jag dock ganska omgående bot på genom Treo och massor av väldigt starkt kaffe – så också i dag. Lyckligtvis arbetar jag inte många dagar på rad, utan får ta igen förlorad nattsömn de dagar jag inte har en arbetsdag nästkommande dag. Så jag vet vad jag gör i morgon…

Något annat och väldigt angeläget viktigt. Teve! Kommande vecka är lycka.

1. Unge kommissarie Morse, Kanal 9, lördag klockan 20. Det är säsong 1 som visades förra året – förhoppningsvis i väntan på säsong 2. Engelska deckare verkar vara populärt, men jag tycker de flesta är ganska dåliga då BBC verkar ha en standardmodell de följer och aldrig avviker ifrån. Men jag måste säga att detta är det bästa jag sett vad gäller engelska deckare. Det är 60-tal och detta är hur Morse började sin bana inom polisväsendet, innan han blev kommissarie i en helt annan teveserie.

2. American Horror Story, Kanal 9, söndag klockan 22. Säsong 3 är äntligen här! Varför Kanal 9 gömmer denna serie sent på söndagskvällar varje sommar är lite märkligt. Det är väldigt lätt att missa och det kan man bara inte göra. För den som inte är bekant med konceptet: AHS har helt fristående säsonger där samma (oftast) skådespelare återkommer i nya säsongen som helt nya karaktärer. Varje säsong har ett tema som kretsar kring skräck. Säsong 1 handlade om familjen som köpte ett spök- och skräckhus nutid. Säsong 2 handlade om ett mentalsjukhus på… öh, 60-talet? Säsong 3 handlar om krafter ärvda från häxtidernas Salem. Och den starka karaktären i hela serien är en åldrad men så fruktansvärt bra skådespelare: Jessica Lange. Och nu säsong 3 ska vi hålla utkik efter en ”nyhet” i serien – Kathy Bates. Lycka!

Nej, fler än min personliga rådgivare har kommit med synpunkter. Varför jag är orakad? Liksom, orka raka sig! Och så länge det inte kliar så kliar det heller inte i mina fingrar. Förresten – det här var min Bitstrips nr 60 i bloggen. Jag har fler på Facebook och en vacker dag publicerar jag dem också här samlat.

||||| 0 I Like It! |||||

Bild Blogg Selfie Teveserier Tv Vardagsblogg

Kommentarer stängda