Från nyhetsflödet intet intressant


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Kristianstadsbladet:

En pickup och en personbil krockade på måndagsmorgonen i korsningen Betaniavägen-Odenvägen i Tollarp.

Väldigt ointressant nyhetsförmedling. Dock måste jag säga att jag inte är förvånad över att det krockas i just det korset. Jag vet inte hur många gånger jag själv bevittnat det. Vartannat år, eller nåt? Trots allt så bodde jag vid den korsningen mellan åren 1976 och 1988.

På tal om att bevittna något i Tollarp. En gång rymde en fånge från ett närbeläget fängelse. Gissa vem som såg en misstänkt man i blå overall (fängelseklädsel) springa från en bil, stjäla en cykel, sedan hoppa in i en bil och åka i väg? Och i den efterföljande bilen var jag. Och jag såg var mannen hoppade av (några mil bort) och i vilket hus han gick in i. Nej, jag förföljde inte – jag bara observerade när jag själv var på väg till Malmö. Något senare, när jag hörde om rymningen och lade ihop ett plus ett, ringde jag ett samtal. Farbror polisen kunde återlämna fången till fängelset. När kan detta ha varit? Äh, snart 20 år sedan.

Det händer så mycket i byhåla. Även sedan jag flyttade därifrån. Jag är så glad att jag inte bor kvar där längre. Det är så mycket tryggare i Göteborg med alla skottlossningar, knivskärningar, yxmord och spårvagnsolyckor. Faktiskt.

||||| 0 I Like It! |||||