Status just nu


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

För några dagar sedan relaterade Jerry till vissa ord. Nu gör jag samma sak.

Humör: Ganska känslolöst utan tankar eller funderingar. För trött. Men inte så trött att jag blir deprimerad som annars brukar höra ihop med tröttheten. Det är sängdags, så jag är väl inställd på det utan att ha något humör alls.

Gjort: Jobbat efter fem dagars ledighet. Det blev lite stressigt och jag hann hälften. Hälften är mycket.

Planer: Förutom lite nattsömn inför nästa arbetsdag? Jag planerar att i morgon kolla upp ett plusgirokonto som inte tillhör någon firma eller annan organisation. Privat? Undrar om någon på kommunen fifflar eftersom de vill ha drygt 10 000 kronor till ett konto som inte existerar. Inbetalningskortet var handskrivet men skickat från kommunen. Hm…

Ser på: Jag tittar på det jag har rakt framför mig.

Lyssnar på: Just nu hör jag tre saker. En spårvagn, min tinnitus och fläkten i datorn.

Läser: Det jag skriver.

Dricker: Jag ska dricka några glas vatten innan jag lägger mig.

Äter: Aldrig efter kl. 19.

Sämsta: Jag är fortfarande väldigt illa berörd över det jag skrev i förra inlägget. För mycket inlevelseförmåga.

Bästa: Ständigt nya, positiva, upptäckter.

Barn: På jobbet hade vi i dag besök av mammalediga som tagit med sig sina småttingar. De väsnades och störde mig. Jag kunde inte låta bli att utbrista: ”Kanske jag borde snörpa mig så jag inte av misstag skulle råka producera sådana avskyvärda ungar”.

Väder: Enligt min vädergadget är det +10 och övervägande molnigt. Mycket möjligt. Det är mörkt ute så jag kan inte uppskatta vädret.

||||| 0 I Like It! |||||