Mitt mörka förflutna


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Inspirationen tryter men jag kom på en fiffig rubrik. Alltså måste jag försöka leva upp till den. I vanliga fall brukar rubriken skrivas sist, efter att jag skrivit min bloggtext.

Har jag ett mörkt förflutet? Svårigheter har vi väl alla haft. Dumheter har vi väl alla gjort. Så vad kan man då kalla ett mörkt förflutet? Sånt man vill glömma då det är dödligt pinsamt att erkänna? Det har man väl förträngt? Okej, jag kommer på många pinsamheter och mycket riktigt vill jag inte dela med mig av det. Just nu, åtminstone. Kanske där är något som jag gjort som inte är allmänt känt? Om det är så mörkt vet jag inte, kanske bara det att det ligger i det förflutnas skugga? Så vad har jag gjort som inte är så känt?

Ha! Jag kommer inte på en enda sak. Sorgligt nog har jag verkligen skrivit om allt i den här bloggen under årens lopp. Det känns patetiskt att jag lämnat ut mig själv till den grad. Jag borde håller mer för mig själv. Bloggen är verkligen en fullständig och komplett självbiografi där jag bara kan hoppas på nya erfarenheter att dela med mig av. Annars har jag verkligen skrivit slut på bloggen. Om jag inte övergår till att bli mediabloggare (som är det tråkigaste jag vet) och länkar till nyheter som alla redan tyckt och tänkt kring.

Så irriterande.

||||| 0 I Like It! |||||