Mejl och blogg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Vardagen är här igen. Och självklart kan jag inte låta bli att både läsa och besvara jobbmejl. Vad är det för fel på mig? (Retorisk fråga). Okej, det är väl inte så farligt egentligen, jag fortsätter bara delegera saker och ting under min sjukskrivning. Även om det bara gäller för ett par veckor, så är där mycket som jag inte kan ignorera. Och jag känner min mindre stressad än om jag just bara ignorerat. Dessutom är det lättare med mejl eftersom jag annars hade fått lägga tid på att ringa runt och jaga folk. Där går min gräns.

I förra veckan uppgraderade jag Internet Explorer till IE10. Det känns fortfarande väldigt ”buggigt”. Eller om det är omvärlden som inte hunnit anpassa sig. Till exempel så försvann de rundade hörnen i mitt bloggtema (men fungerar i andra webbläsare). Sedan vet jag att Twitter ändrat sina inställningar för inlänkning i bloggen, men där verkar också vara något strul periodvis trots att jag anpassat mig till inställningarna. Frågan är om det är ett IE-problem också? Och kopplingen mellan Spotify och Scrobbler/Last FM har inte fungerat på ett par veckor. Jag blir väldigt trött på att behöva fixa och trixa med sådant som tidigare fungerat.

||||| 0 I Like It! |||||