Förändring


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Detta har varit en väldigt bra dag rent fysiskt. Vilket kan låta märkligt eftersom jag i dag:

  • haft migrän
  • varit fruktansvärt yr
  • ostadig i benen

Men migrän kan jag handskas med. Yrseln har inte varit den där panikångestutlösta yrseln som gör att jag känner mig svimfärdig. Istället har det varit ”vanlig” yrsel, vilket i mitt fall betyder trött och överansträngd. Inget otäckt. Inget jobbigt. När det gäller ostadigheten i benen så känns det också bättre vad gäller känseln. Ostadigheten har kommit sig av att jag varit väldigt aktiv, gått och stått mycket. En konsekvens av migrän – jag är då väldigt fysiskt aktiv.

Just nu funderar jag mycket kring om ork och styrka är på väg tillbaka. För jag har planer på att möblera om. Flytta massor av tunga saker. Ja, det är nog migränet som talar här också. Jag får väldigt mycket energi av att ha migrän även om jag är spyfärdig med världens huvudvärk.

Jag har för mycket saker. Jag vill göra mig av med saker, gärna kasta eller skänka, eventuellt sälja. Trots allt så har jag begränsat med utrymme och det har varit svårt ända sedan jag flyttade för sju år sedan från en trea till en tvåa. Problemet är att jag behöver hjälp, och hjälp är något jag inte kan få. Framför allt vill jag göra mig av med möbler som står i klädkammaren. Och tusentals serietidningar och böcker. Mitt nuvarande datorbord vill jag också kassera. Sedan har jag massor med kläder som kan skänkas/kastas. Liksom gamla prydnadssaker. Jag hade gärna kastat det som finns på balkongen, men jag är osäker på vad det är för något. Men det hade varit trevligare med ett litet kafébord där istället. Men det finns annat, mer, som jag vill ha men inte har plats med – mer utrymme, t.ex. byråer, skåp och så vidare.

Ack, ja. Bäst jag lugnar mig. Så jag inte får för mig att själv börja slita och dra i saker som jag sedan blir stående med utdraget på alla fria ytor. Men hade jag bara varit lite friskare…

||||| 0 I Like It! |||||