Prövningarnas tid


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

För mig har dagen varit en prövning. Med rollator kan jag försiktigt hasa mig framåt men är väldigt ostadig och yr. Ändå tvingade jag mig själv till att både shoppa kläder och ny tv i dag. Tre resor med flärdtjänsten och fyra timmar. Av den tiden var 2½-3 timmar enbart väntan på att bil skulle behaga dyka upp.

Kläder. Jag behövde byxor. Jag har inte haft riktiga byxor på mig de senaste tre åren på grund av den där hemska smärtan i magen där beröringen av byxlinning var outhärdlig. Men nu har jag sagt bye-bye till joggingbyxor och upptäckte att jag behövde lite nya jeans med mera. Tre par blev det.

Tv. Ännu en prövning. Som uppdagades först sent på kvällen. Jag köpte en 46-tums tv men upptäcker nu vid kontroll av kvittot att säljaren råkat ange och beställt en 40-tums dito. Leverans torsdag. Betalning klar, och dessutom korrekt för en 40-tummare. Jag orkar inte bry mig. Skit samma. Jag behöver en tv akut i vilket fall som helst. Och jag klarar inte av att åka till affären en gång till. Så jag tar smällen med en mindre tv. Och egentligen är det ingen större skillnad då jag mäter fysisk skärmbredd i cm. Istället för 108 cm så blir det en tv på 95 cm. I vilket fall som helst större än den tjock-tv jag har i dag och som gett upp livsgnistan.

Och så passade jag på att köpa Apple-TV. Om det är något att ha? Ingen aning. Daddy wants a new toy!

Annars händer inte så mycket. Vet inte vart ork och styrka tagit vägen. Eller varför inte sjukgymnasten har tid med mig när jag behöver dem.

||||| 0 I Like It! |||||