Dygnet utan sömn


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Två gånger på en vecka. Det var länge sedan sist vilket jag varit tacksam för. Insomnia/sömnlöshet är ganska… tröttande. Tänk att vara vaken i ett helt dygn utan att kunna sova oavsett hur trött, slutkörd, sömnig man är. Jag hade ett sådant dygn i går och i natt. Och jag har ingen förklaring till det mer än att det är så här ibland.

När sömn väl infinner sig är det dagtid vilket gör mig lite låg resten av dagen (när jag vaknat). Att dygnsrytmen ändras och jag vänder på dygnet gör mig inte så mycket, men det är inte bra när man har åttaganden dagtid. Även om jag har semester så har jag möten och annat som måste ske dagtid. Att då först inte kunna sova på ett dygn och därefter börja sova förmiddagarna till lunch, ställer till bekymmer.

Träningsvärk efter gårdagens sjukgymnastik? Nej. Märkligt nog inte. Förutom att jag också i dag känt av den där värken i huvud/nacke. Så det är lugnt på den fronten.

||||| 0 I Like It! |||||