Axelryckning


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Tiden flyger. Tiden flyr. Jag har ingen koll. För ett par år sedan köpte jag Supernatural som dvd-boxar. Säsong 1-5. I dag upptäckte jag att jag kunde köpa (vilket jag gjorde) säsong 6-8 plus att min TiVo spelar in säsong 9 som just nu går på tv. Jag trodde att jag låg i fas vad gäller att se programmen. Fyra säsong har liksom bara flugit förbi mig trots att jag är ett sådant fan.

Men det är ungefär som med Doctor Who. 2006 såg jag säsong 1 (New Series). Upptäckte till min glädje tidigare i höstas att Netflix hade säsong 1-5 som jag såg i ett sträck på ett par dagar. Med min TiVo håller jag just nu på att se säsong 6. Som om ett par dagar går över i säsong 7. Och säsong 8 är på gång. Jag hänger inte med men är glad att där ständigt är mer och nytt att se. Det svåra är bara att inse att tiden går när jag håller på med annat. Min tidsuppfattning är verkligen ett problem.

Någon har sagt att allting existerar på en gång just nu. Allt existerar i nuet, även dåtid och framtid. Jag lever i alltings pågående existens. Det är därför jag har så nära till minnen, specifika och detaljerade minnen, från hela mitt liv. Utom framtid.

Tror jag. Det där sista är jag lite osäker på. Eftersom jag ser så mycket hela tiden, saker jag aldrig upplevt. Jag ser människor, miljöer och hör samtal så fort jag blundar. Som gör mig både konfunderad och nyfiken. Och det är inte det enda jag ”ser” när jag blundar. Vid sidan av mitt synfält, nästan i utkanten, står det alltid någon och tittar på mig. Alltid. Men aldrig på samma plats, bara i utkanten.

Jag är konstig. Eller så är det bara andras felaktiga uppfattning av mig.

||||| 0 I Like It! |||||