Frihet bakom hörnet #168


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

En halv liter bryggkaffe var vad som behövdes för att bryta migränhuvudvärken. Det var ju bra. Nu vill jag bara slippa lufthungern som jag haft sedan i måndags. Vad den beror på kan vara lite vad som helst, men jag gissar på kombinationen övervikt och panikångest. Men varför har jag fått lufthunger nu? Både vikt och panikångest har jag haft betydligt längre än en vecka. Lufthunger? Ja, när man inte kan djupandas (eller gäspa). Kanske stressen också är en faktor i det hela?

Men nu är jag ledig ett tag! Kommande vecka innehåller endast en arbetsdag. Därefter en normal arbetsvecka. Och sedan… semester… i nio veckor. Jag behöver nog ledighet nu. Jag är sliten av årets alla hemskheter som jag fått utstå vad gäller arbete. Sömn och vila har varit en bristvara.

I dag blev jag dock färdig till att fylla i en blankett som skulle vara inskickad senast… öh, januari 2014. Som sagt – det har varit ett stressigt år.

||||| 0 I Like It! |||||