Positiv stress #181


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det blev väl precis så kaotiskt som jag inte kunnat föreställa mig. Och ändå helt okej. Jag trodde att jag under morgontimmarna skulle hinna utföra lite eget arbete, men det ringde direkt ett akutsamtal som vände upp och ner på allting. Ändå hann jag i tid till både mitt 3-timmarsmöte och mitt 4½-timmarsmöte. Men det blev en väldigt långt dag. Plus att jag bara fick sova 4 timmar i natt.

Morgondagen är också ett oskrivet blad just nu – jag är redan fullbokad och kan inte gå förrän allt är färdigt, men det tillkommer utöver det ännu mer minut för minut. Men det är alltså bara i morgon också som det kan vara kaotiskt och med en lång arbetsdag. Sedan drar jag ur pluggen och går på min 10 veckor långa ledighet. Det är nog därför dessa båda kaotiska dagar trots allt är helt okej och uthärdliga.

Men det har ändå varit intressant i dag av andra anledningar. Efter arbetstid pratade jag med en gammal… öh… vet inte hur jag ska beskriva relationen. Någon jag arbetade med för 15 år sedan (typ) och som jag kommer väldigt bra överens med. Vi utövade informationsutbyte innan jag lämnade jobbet. Och vi kan väl säga så här… ingen annan kommer överens med denna person.

Däremot så såg jag ett annat gammalt spöke som inte hälsade eller pratade med mig. Tydligen är jag fortfarande efter ett år misstänkt för oegentligheter…

||||| 0 I Like It! |||||