Semesterspurt #180


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

På tal om stress…

Just nu befinner jag mig i första stadiet; Try to finish everything before you leave! AAAHHH! Eller, det är mer en konsekvens av andras panik där de drar med mig i fallet. Plötsligt har man kontaktat mig från flera håll och kanter om att de vill att jag ska hjälpa göra klart innan de går på semester?! Jag visas ingen hänsyn eller förståelse för att kanske jag också har arbetsuppgifter som jag vill bli klar med innan jag och andra går på sommarsemester. Skillnaden är att jag gör klart saker som är ”mina” och jag involverar inte andra eller kräver att de ska bistå mig. Så vad gör jag då? Tja, jag ställer upp. För jag förstår att det är brådskande, men det var det för en  månad sedan också. Varför kontakta mig nu, sista veckan, innan alla går på semester?

Är jag irriterad? Måttligt. Jag har blivit luttrad och gör det jag kan och hinner under arbetstid. Mina egna arbetsuppgifter? Tja, de försvinner inte. De blir bara lite… dammiga(re).

||||| 0 I Like It! |||||