Existenciellt #338


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Flärdtjänsten som var väldigt försenad i morse, krävde en insats från mig där jag fick ringa trafikledningen för att efterlysa bilen. Ingen fara, bilen kom – den var som sagt sen och uteblev inte. Men det intressanta var samtalet med trafikledningen. ”Nej, vi har inte dig registrerad, det finns inget sådant personnummer”. Så vi försökte med mitt namn. ”Nej, vi har inte det namnet registrerat hos oss”. Hm? Jag har samma personnummer sedan födseln för 44 år sedan och har inte ändrat mitt namn de senaste 24 åren. Och jag har haft samma flärdtjänst i Göteborg i 14 år. Möjligen kan detta bli ett problem om jag inte själv kan boka resor via nätet (där finns jag) och måste ringa för en bokning. Finns jag?

Efter jobbet åkte jag till postutlämningen för att hämta ut mitt bokpaket som kommit. Äntligen kan jag fortsätta läsa! Men på hemvägen från postutlämningen råkade jag gå förbi en butik och såg att de sålde extremt billiga och extremt stora sportväskor. Jag har redan en ganska stor, men det är ändå för liten nu när jag ska släpa med mig gymkläder med mera flera gånger per vecka till sjukgymnastiken. Ibland kan impulser vara lyckade.

På jobbet var det åter dags att leka datatekniker. Mina två nya och extra stora bildskärmar hade kommit, men jag fick själv montera ihop dem och sedan installera. Och ta bort befintliga skärmar. Jag är väldigt nöjd med de stora bildskärmarna och kanske jag inte behöver mina läs-/terminalglasögon som jag fortfarande väntar på ska bli klara. Åtminstone inte vid arbete vid egen dator.

Så smått har jag åter kunnat börja jobba så smått med eget arbete efter ett ofrivilligt uppehåll av tre veckor. På sex veckor ska jag hinna utföra jobb motsvarande sex månader. Svettigt!

||||| 0 I Like It! |||||