Top of my mind


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ännu en dag som jag sovit bort (när jag inte tittat på Bones). Förra veckan var bara för mycket fysisk och mental ansträngning utan någon egentlig vilodag. Gårdagens migrän har också varit bidragande orsak till att jag däckat så totalt i helgen. Därför är jag också så glad att jag inte behöver vara social och träffa någon när jag äntligen får lite ledigt. Återhämtning är nödvändigt när man lägger så mycket kraft på arbete. Och annat. Jag har väldigt mycket bokade tider som patient också. Som sjukgymnastiken.

Ändå var det riktigt skönt att komma ut i snålblåsten i dag (efter migrän). En runda till soprummet, en runda till Ica och några minuters samtal med hämndtjänstpersonal. Jo, de huserar ju i kvarteret och jag känner de flesta. Alltså fick jag vara social trots min helgvila. 😉 Det som förvånar mig lite är hur mycket man ändå pratar med folk ute. Jag känner många i kvarteret, men det är inte direkt grannar. Men folk som rör sig i kvarteret lär man känna och byter några ord med ibland. Det jag inser är att detta inte är något typiskt här och nu. Jag har bott på många ställen genom åren, men det är precis som att vara kvar i byhålan. Alla känner kanske inte alla, men de flesta pratar med många där man vistas och är. Så helt anonym är jag inte. Tusan! Det var ju därför jag flyttade till Göteborg! 😉

||||| 0 I Like It! |||||