Desperado


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I dag uppgavs jag möta människor med en galen och desperat blick. Tja, det där med att jag sitter med stängd dörr på jobbet respekteras inte riktigt. Är man stressad och drunknar i arbete, så är det lätt att möta andra med en blick som får deras inre organ att krulla ihop sig och skrumpna. Men allt ordnade upp sig och jag kunde med lätta fotsteg sluta i tid (kors!) för dagen.

Dagens taxichaufförer skrämde mig.

Nr 1: Körde som en galning och fick tvärnita varje gång han höll på att köra in i en trottoarkant eller gatuskylt.

Nr 2: Körde i 35 km/h där det var 50-/70-väg. Ibland gasade han på upp emot 60 men växlade aldrig upp från treans växel.

Teoretiskt sett tror jag att alla är bättre bilförare än taxichaufförer.

En liten update gällande min kroniska smärta som jag fick 10/6 2011: Den är i princip borta nu. Jag kan dock inte ta bort min helvetesmedicinering (antiepileptika), för då återfår jag smärta om än inte så allvarlig. Och jag har blivit starkare och får inte lika hemska panikångestattacker. Men just nu är balansen lite svår. Dagligen får jag frågan ”du tänker väl inte trilla”? Nej, inte om jag kan undvika det. Jag går mycket mer än vad jag gjort på 1½ år vilket i sig gör mig fysiskt starkare, men också ostadigare (fysisk trötthet som gör att balansen inte riktigt håller mig förankrad i rummet).

Det händer mycket omkring mig. Mycket mer än vad den mikroskopiska inblicken ovan ger.

||||| 0 I Like It! |||||