Förskjutning


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Orkar inte. Hinner inte. Vilka konsekvenser får det i mitt privatliv? Jo, en förödande sak: Jag har inte sett Våra bästa år (Days of our lives) på ett par år. Märkligt nog så saknar jag inte att följa en serie jag följt nästan dagligen i 15 år.

Okej, där finns fler saker som jag inte hinner och orkar. Som att läsa böker. Jag är periodare och på senare år försöker jag att under sommarsemestern läsa lite skönlitteratur, men det går väl så där.

Ett tag körde jag ganska hårt med ljudböcker, men det har jag heller inte ägnat tid åt sedan i somras. Istället har jag gått över till att lyssna på podcaster (eller hur man skriver på korrekt svengelska). Märkligt nog lyssnar jag bara till en återkommande podcast som nu är uppe i drygt 20 avsnitt och som började i somras. @olofröhlander och @enrickardolsson är veckans höjdpunkt och jag försakar gärna sömn för att höra deras rant om allt och inget, högt som lågt. Dessutom är de duktiga på att svara på tweets, vilket tillhör hyfs om man har ett twitterkonto.

Olof och Rickards Podcast

Så om jag nu inte orkar och hinner samma saker som tidigare, så måste jag säga att summan är konstant. Man finner nya intressen att lägga tid och ork på.

||||| 0 I Like It! |||||