Flyttad


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Lite oväntat kunde jag i dag några dagar för tidigt flytta in på mitt nya arbetsrum.

Min dag:

 • Sjukgymnastik. Hårt pass. Kände mig helt förstörd redan innan. Ska dit igen en gång till denna vecka.
 • Gå, gå, gå, gå, gå tillbaka till jobbet. Gick inom omklädningsrummet och duschade. Slutade ändå inte svettas.
 • Gick och gick och gick tillbaka till jobbet efter duschen.
 • Min dator omformaterades och det tog hela dagen. Kunde inte logga in på annan dator heller eftersom min användarprofil tillfälligt raderades när datorn formaterades. Sedan skulle alla specialprogram installeras efter att Windows kommit på plats.
 • Tog en sak i taget på rollatorn och släpade in det på nya rummet. Har så där 30 pärmar, 10 dokumentfack, 25 böcker, annat småplock, dammade, släääpade golvhyllorna (2 st), satte allting på plats, flyttade datorn och kopplade in den. Sedan var arbetsdagen slut.
 • Ner till Pressbyrån, vidare till omklädningsrummet, gick och gick och gick till entrén där flärdtjänsten (chauffören) skulle hämta mig. Bilen stannade på annan adress, jag fick gå och gå och gå för att komma till den.
 • Hemma!

Jag är gråtfärdigt trött och har ont precis överallt. Under hela min dag har jag inte suttit ner en hel timme sammanlagt och då är mina ben ganska dåliga redan innan.

Men jag är inte klar med arbetsrummet än. Jag ska möblera om lite annorlunda – i dag handlade bara om att få allting på plats så snart som möjligt. Dessutom ska jag städa mitt gamla rum och förbereda/installera saker och ting så min nya kollega har något att komma till i nästa vecka.

Hur ska jag orka det och ännu ett sjukgymnastikpass den här veckan? Jag är orolig. Allt ska man klara av. Själv.

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Snigel sa:

  Taskigt att du inte fick hjälp med att flytta dina grejer – men jag ser luft! Jag ser rymd! Och du slipper dela rum med någon!

  28 augusti, 2013
  • Jontas sa:

   De kommer att ställa in en arbetsplats till (där jag stod när jag fotade) som ska användas av studenter eller läkarkandidater. Jag kommer dock inte att vara behjälplig med det. Får räcka att jag släpat och fixat mitt eget hörn. Och jag tänker breda ut mig och försvåra för en rumskamrat. Det jag uppskattar mest är det nya skrivbordet.

   28 augusti, 2013

Kommentarer är stängda.