Utelåst


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Efter gårdagens anklagelse (fortsättning följde i dag, men jag skriver inget om det) snurrade tankarna kring vad som egentligen låg bakom det hela. Det gjorde mig disträ. Så disträ att jag låste in mitt behörighetskort (nyckel) i mitt omklädningsskåp – i omklädningsrummet – i låst korridor i kulvert. Detta upptäckte jag i morse när jag skulle åka till jobbet. Där jag inledde dagen med sjukgymnastik.

Problemet med att låsa inne sitt behörighetskort är att det fick konsekvenser i form av att…

1) Ingen kollega har behörighetskort där mitt omklädningsrum ligger eftersom jag inte har manliga kollegor eller manliga handikappade kollegor.

2) Efter sjukgymnastiken skulle jag duscha – i mitt omklädningsrum.

3) Det var tajt med tid eftersom jag direkt efter dusch skulle förbereda frukost till ett möte med flera inbjudna.

Alltså fick jag…

1) Ringa kollega som fick fixa frukostförberedelserna åt mig.

2) Jaga telefonnummer till vaktmästare som kunde låsa upp alla dörrar. Numret kunde man på sjukgymnastiken fixa fram åt mig.

3) Först när jag var utanför omklädningsrummets korridor kunde jag ringa vaktmästare som kom relativt snabbt. Sedan fick jag låsa upp mitt omklädningsskåp och visa vaktmästaren att behörighetskortet fanns där och att fotot matchade mitt svettiga och orakade ansikte.

Jag hann duscha. Och komma i tid till mötet. Men det var jäktigt och ett pusslande. Dagen fortsatte sedan med att eftermiddagsmötet blev inställt men där ambulans jagat mig både genom fysiska besök, hälsningar, mejl och telefonsamtal. Så jag fick ta itu med det, vilket också tog sin tid. Det viktiga hann jag dock med – få koll över läget och allt det som jag sparar till en obokad arbetsdag. Därefter kunde jag nu ta helg. Men det har varit två tuffa dagar och jag behöver verkligen lite ledighet. Förutom det att jag måste privat komma på och utföra en träningsform i helgen. Visst är att vända sig i sängen en träningsform?

||||| 0 I Like It! |||||