Review


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Då jag tappat rösten totalt, borde jag kanske helt hålla tyst och låta julefrid råda. Men innan jag återfaller i feberkoma, kanske jag skulle komma med uppföljning av två tidigare saker jag skrivit om.

1. Parketten
I går visade jag parketten för hämndtjänsten. Trots julstress tog de sig tid att dra loss min matta, blöta upp parketten och skrapa loss allt gummi. De var förskräckta, men lyckligtvis blev inte min parkett förstörd. Däremot min matta som kommer att ersättas av kommunen. De kommer att anmäla fallet då de gjort fel och förstört något i mitt hem. Deras chef kommer att ta kontakt med mig för att höra hur mycket jag vill ha för den förstörda mattan.

2. Hissen
Min hiss är numera berömd då den figurerat i pressen. Om vilken skandal det är att en hiss inte lagas under en helg trots att så många handikappade är i behov av den. Nå, men hissen lagades i går. Och bostadsföretaget delade ut lappar till alla boende som replik på kritiken som stått i tidningen. Själv är jag skeptiskt till att åka i hissen då den inte är frisk.

Nu kan jag falla i feberkoma.

||||| 0 I Like It! |||||