Endast tomten är vaken


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Klockan har hunnit passera två på natten och det är plötsligt julafton. Själv förstår jag inte riktigt varför, men jag kan inte sova. De senaste dygnen har inneburit endast ett fåtal timmar med sömn trots förkylning och feber. Jag är helt enkelt inte sömnig, bara trött och har värk. Sådan där muskelvärk man får av feber.

I förra inläggets lista skrev jag att smärta skrämmer mig. Jag tror det är så för alla som upplevt verklig fysisk smärta – man vill inte ha den. Inget reducerar ens personlighet så mycket som smärta. Den tar bort värdighet och ett normalt liv.

Vid den här tiden för tre år sedan. Nej, jag tar det i ett annat inlägg. Note to self: Adventsstjärna.

Om man skulle försöka sova lite? Jag tror att febern håller på att klinga av nu, den extrema frossan har jag inte känt på några timmar.

||||| 0 I Like It! |||||