Julteve


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I flera veckor har jag gått och kastat långa blickar på min orörda låda med godsaker. I kväll kunde jag inte låta bli. Jag var tvungen att smaka lite finsk mjölkchoklad.

Nu väntar jag bara på att få se Mars Attacks på TV6. Det blir minst tredje gången jag sett filmen. I förra veckan kom vi att prata om den på jobbet, och jag blev väldigt sugen på att se den igen. Annars har jag de senaste dagarna sett väldigt mycket amerikansk julsentimental smörja, vilket varit väldigt lagom. Mitt febriga intellekt har inte klarat något annat. Men det känns fortfarande hårt att TV3 lyft bort Våra bästa år ut tv-tablån alla jul- och nyårsdagar. Och som ni förstår är det skillnad på smörja och smörja.

Och ett tack till alla som skickat julhälsningar till mig!

Hm, undrar varför min mobiltelefon stänger av sig helt varje gång den ska ta emot ett mms? Och jag undrar vem avsändaren var som skickade ett sms kl. 14.15 i dag? Som löd: Godjul 🙂. Och vars mobilnummer slutar på 2451?

||||| 0 I Like It! |||||