Fortsatt strul


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Något jag inte uppskattar är kampen. Att behöva kämpa för sin rätt. I en perfekt värld ska allt gå smidigt, som på räls. Sist av allt är det motstånd jag vill ha, för allt är en kamp för mig. Jag ger mig aldrig och det är väl bra, men när min kamp består i att rätta till andras fel och inkompetens – det är då jag känner att jag fått nog.

Elgiganten… Detta sorgebarn… Jag har jagat och försökt rätta till problemen, och kanske det är bra nu. Det enda problemet är att jag inte kan få installation av tv förrän tidigast måndag eftermiddag. Säljaren lovade måndag morgon, vilket var en lögn. Jag fick ett sms om att det blir uppåt dagen. Men så ringde företaget som ska göra installationen – de hade kommit överens med säljaren om installation sen eftermiddag. Innan säljaren lovade mig ”måndag morgon”. För de var fullbokade på måndag och kan inte komma förrän sen eftermiddag.

Så. Jag har en tv stående på golven som ska installeras. Det betyder några dagar utan tv (onsdag-torsdag-fredag-lördag-söndag). Tänk om de hade gjort rätt från början!

Vad jag ska göra utan tv under så lång tid? Öh… Ha ångest och må dåligt över att jag gjort en beställning som inte blev rätt eftersom säljaren inte lyssnade eller bekräftade något i det jag betalade för. Och så får jag väl läsa de böcker som jag turligt nog fått hemlevererade. Att det blev rätt beror på att Elgiganten inte hade med saken att göra.

||||| 0 I Like It! |||||