Aktiviteter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Har jag haft migrän i natt? Huvudvärken i dag blev inte bättre av gympa (brukar det bli), sömn (brukar det bli) eller piller (brukar det bli). Det som inte fungerar på migrän är just gympa, sömn och piller. Jag kan bara förstå att jag har migrän om jag är vaken när det kommer, eftersom det alltid börjar med skotom (ögonflimmer, aura). Samtidigt kan det inte vara något jätteanfall av migrän eftersom jag inte mår särskilt illa och kan fungera någorlunda. Men det är tröttsamt.

Efter gympan åkte jag hem och fortsatte. Med att tömma hela klädkammaren då jag bara slängt in sådant ska gå till återvinningen. Det har jag nu sorterat. Redan i morse kämpade jag mig till soprummet för att slänga lite. Ja, det är kämpigt. Testa att gå med sopor och rollator, försöka få upp dörren och komma upp för den lilla sluttningen. Som hjälpmedel kan jag få automatiskt dörröppnare till soprummet, men jag bryr mig inte eftersom armen till dörren är trasig och dörren får ändå manuellt dras upp. Men jag klarade av det i dag också.

Sjukgymnasten som tittar till mig när jag tränar, påstår att det syns förbättringar av min fysiska stabilitet, balans, styrka, flås och så vidare. Det är anmärkningsvärt. Var detta femte gången? Det är lite jag gör, det är sällan jag gör det. Ändå märks skillnaden.

Jag är nervös inför hämndtjänsten. Jag har timmar avsatta (jag betalar för x antal timmar) där jag får bestämma vad de ska göra. Ändå kan de protestera och vägra trots att det är sådant jag har beslut på samt att tiden räcker till. Jag behöver skicka dem till två olika postutlämningar, till affären för veckoinköp, till soprummet, förutom att de ska städa. Men nog hinner väl två personer det på två timmar? Problemet är den extra postutlämningen, men annars brukar de göra allt jag nämn på 20 minuter och sedan försvinna trots att jag betalar för så mycket mer. Det här kan bli intressant.

Mitt arbetsschema är kaos. Jag följer inte mitt schema då jag har så mycket privata åtaganden också som måste skötas dagtid måndag till fredag. Typ sådant som rör hjälp i min ms. Eftersom schemat ändras av mig från dag till dag, så blir det svåröverskådligt att se om jag får ihop mina arbetade timmar. Efter lite trixande så säger flexsystemet nu att jag ligger 1,50 timmar minus, vilket är riktigt bra. Det är hanterbart. Ett tag, när mina tider inte var korrekt inlagt i flexsystemet, så påstod det att jag låt 7 timmar minus. Men ingen ko på isen.

Veckan är hopplös, nästa vecka ännu värre, veckan efter det rena katastrofen. Det jag nu har att se fram emot är ”sommarsemestern”. Egentligen är det samma höstvecka som jag tar varje år, men eftersom jag inte fick semester i somras…

Jag har sorgligt nog tappat lusten till att arbeta. Där är så mycket ovisshet att jag inte ens riktigt kan njuta av nytt nya arbetsrum. Så jag gör det enda jag kan göra – fokusera på min hälsa. Och så verkar det som om jag fått nya arbetsuppgifter i min tjänst…

||||| 0 I Like It! |||||