Dag: <span>8 december 2014</span>


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Helt fräckt snor jag lite frågor från eponine.se som jag tar och besvarar efter bästa förmåga.

Vad önskar du dig i julklapp?

Jag varken ger eller får julklappar, men ibland köper jag åt mig själv något lite finare och lite dyrare. Men som det är just nu så är där inget jag kastar lystna blickar åt. Min inköpslista är blank.

Vad gör du när du är ensam hemma och ingen ser dig?

Inget speciellt, inget uppseendeväckande, inget som skulle väcka anstöt om nu någon skulle se mig. Förgriper mig inte på höns eller så. Det jag gör mest är att pendla mellan mina olika stationer – soffa, säng och dator.

Vilken egenskap tycker du är viktigast hos en bra vän?

Okonstlad mental närhet, det vill säga att man förstår varandra utan att orda så mycket om det och kan prata om högt och lågt utan att någon tar illa vid sig. Det är svårt att beskriva egenskaper. Att vara vanlig är viktigt. Inget tillgjort. Och det ska vara villkorslöst.

Nämn fem saker du är riktigt bra på!

Ta in (som att läsa av andra, förstå sammanhang, lära mig saker direkt som jag hör). Planering (logistik). Vara snabb och effektiv. Lära ut pedagogiskt. Beskydda de som beskydd behöver.

Skriv om en romantisk händelse i ditt liv!

Sånt går mig förbi. Totalt. Efteråt kan jag bli skakad över insikten om att kanske någon försökt flirta med mig. Så romantik är inget man behöver slösa på mig. Jag är själv inte romantisk, men min tillgivenhet kan ibland tolkas som något mer än vad det är.

Hur ser du ut utan smink?

Som en 44-årig gubbe. Med smink ser jag ut som 75-årig alkoholiserad transvestit. Vet inte riktigt om jag bör – eller inte – ha smink.

Finns det något du tycker är jättegott att äta som andra kan tycka är äckligt?

Inte egentligen. Däremot kan jag och många med mig tycka om sådant som andra inte gillar. Oliver är väl typiskt något sådant som det i Sverige finns två läger för, antingen gillar man det eller inte. I övrigt kan jag inte komma på något. Jag äter ål, spettkaka, brunkål och annat som är typiskt skånskt, men kan inte säga att jag tycker det är jättegott. Eller att andra tycker det är äckligt.

Vad är det mest störande du vet?

Avbrott i koncentration. Särskilt när det är något ovidkommande, något jag störs väldigt ofta av på jobbet. Jag avskyr när man springer in på mitt rum och skriker ut en fråga utan att ta hänsyn som att knacka eller fråga om jag har tid. Och ställs värdlens dummaste frågor som 1) personen själv bör veta, eller 2) handlar om att ett papper fastnat i kopiatorn (jag är inte tekniker, och upptäcker man att ett papper fastnat så kan väl personen själv avhjälpa det?).

Vilken är din skämmigaste favoritlåt?

Jag skäms inte. Jag kan lyssna i timmar.

Rollergirl: Superstar

Vilken är din paradrätt?

Ingen aning. Jag gillar inte laga mat, äter för att jag behöver det och då kvittar det hur det smakar.

||||| 0 I Like It! |||||

Nätlista

Kommentarer stängda