F’kyld #383


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ännu en halvdag på jobbet då jag inte orkade mer på grund av förkylningen. Dessutom får jag väl säga att jag nu också blivit subfebril, på gränsen till feber. Jag har 36,8 i dag. Nu när jag köpt ny termometer så har jag några gånger testat (när jag varit frisk) för att se om min normaltemp ligger på simma nivå oavsett vilken termometer jag använder. Jo, jag har 36,2 som min normala och stadigvarande temperatur. Så +0,6 är nog feber. För ”normaltempade” är +0,4 subfebrilitet.

Och jag hade nöjet att börja dagen med att kräkas. Nattens snoruppsamling retade kräkreflexen. Därför har jag nu också whiskyröst. Och den där hostan som kom i går kväll… Och detta snytande… Och det halsonda…

Märkligt nog vänjer jag mig aldrig vid en förkylnings vedermödor. Det är lika hemskt och jobbigt varenda gång.

Helgvilan är här.

||||| 0 I Like It! |||||