Frihet är ondska #398


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Sommar och jul – bästa tiden att få sitta i fred på jobbet. Synd att jag inte får lov att jobba mer än vad jag gör, för det skulle behövas.

Nu när deadline årskifte kommer så skulle man kunna tro att det blir lugnt i januari. Öh, nej. Då är det dags att skriva en årsrapport samt att jag i dag fick förfrågan om att vid tre tillfällen (minst) undervisa sjuksköterskor. Jag har inte tid, men måste. Jag måste väldigt mycket. När jag ifrågasätter och ställer frågan om inte någon annan kan ta det, så får jag svaret ”men det är ju du som är experten”. Är jag? Det förvånar mig. Tydligen är jag expert i precis allt, oavsett vad det gäller. Bredd och djup i allt? Själv brukar jag säga ”mitt minne är omfattande men något dimmigt”, vilket betyder att jag har lite kännedom om det mesta, så där lite lagom på ytan. Vilket är mer än vad andra har?

Plötsligt blir där ett avbrott i jobbet med en semesterdag (den första sedan den 15 augusti). Om det chockar mig mer än gör mig förtvivlad, vet jag inte. Men… Vad gör jag nu? Vad finns där mer än arbete?

||||| 0 I Like It! |||||