I helgen som var


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I lördags besöktes jag av Snigel med väninna för en gemensam lunch. Låt mig få säga att jag blev förvånad när Snigel gav mig en present med vitt papper och blåa snören. Jag förstörd ju varför, men inte varför. Den finskinspirerande presentomslaget berodde naturligtvis på 1) jag är halvfinen och 2) det var Finlands självständighetsdag. Det jag inte förstår är varför man ger obetydliga mig en present? Missförstå mig gärna, men inte här och nu. Jag uppskattade verkligen gesten och innehållet. Presenten var proppad av finska godsaker – verkligen godsaker. Finskt lakrits, finsk senap, Koskenkorva med mera.

Tack, Snigel, för den fina presenten!

||||| 0 I Like It! |||||