Diffus framtid


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Helgen har gått i sömnens tecken. Veckan som kommer är av typen varannan-dag-arbete. Nu skulle egentligen en tuff period kommit med tanke på att det är slutet på året och jag ska slutföra och sammanställa statistik, men hastigt och lustigt samt väldigt akut fick jag ta det material jag hade och göra jobbet i torsdags och fredags. Det innebär att jag (i princip) sitter sysslolös på jobbet. Därför ska jag i slutet av nästa vecka gå tillbaka till arbetsuppgifter som inte legat på mitt bord på nästan fyra år. Skriva journaler, hur nu det ska gå. Så mycket har ändrats sedan sist. Samtidigt är det kul med variationen, att få göra något annat. Men frågan är vad jag ska göra efter årsskiftet. Mitt uppdrag tar slut och jag har inget annat som är mig tilldelat. Äh, jag kommer säkert på något. De senaste åtta åren på nuvarande arbetsplats har inneburit att jag fått uppfinna mitt eget jobb om och om igen.

På onsdag ska jag på konferens. På en båt. Som man i går kunde se i filmen ”Göta kanal” (från 1981). Fast då låg den där Operan ligger i dag. Det är kul att se hur Göteborg såg ut innan jag flyttade hit.

||||| 0 I Like It! |||||