Ingen vila, ingen ro


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu tänker jag inte läsa min jobbmejl förrän på fredag. I dag gjorde jag misstaget att öppna mejlen på min fridag hemma. Det resulterade i att jag fick göra ett snabbutryckning till jobbet under några timmar i dag. Men det är rätt lagom att bara gästspela 1½ timme.

Det är just med ovan anledning jag läser jobbmejlen hemifrån. Jag jobbar inte heltid och jag har ett schema. Det innebär att jag inte är närvarande kontorstid när alla andra jobbar. Så då får det bli så här – jag bevakar hemifrån, rycker ut akut, gör en insats, hem igen, tar ut en fridag vid första bästa tillfälle. Det fungerar för mig, och det är väl huvudsaken. Och jag hann med kissegos under förmiddagen, så hon blev inte lidande.

||||| 0 I Like It! |||||