Rullar på, eller inte #241


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Som vanligt går inte tågen. För min del kvittar det eftersom jag ändå inte kan åka tåg (och därmed inte varit hemma på tre år, som jag tidigare sagt). Däremot så fick jag stoppa ömma modern från att besöka mig kommande vecka. Det är ingen idé. Det är varmt. Att då bli sittande på ett tåg som inte rör sig, eller behöva stå ute i ödemarken och vänta på att kanske en ersättningsbuss dyker upp, är inget hon ska behöva utstå. Istället hoppas vi på svalare väder och att kanske tågen rullar. Det är bara en månad sedan hon var här sist och vi kan vänta. Telefoni fungerar (utom min fasta telefon). Och vi har båda arbetsscheman som är anpassningsbara när semester är över. Det ordnar sig.

Jag är både arg och upprörd över det jag inte kan påverka, det vill säga hettan. Det förstör min ledighet. Det förstör min kropp. Det förstör växtligheten. Och lika förbannad blir jag när soldyrkare prisar hettan (det har jag inget emot) samtidigt som de inte förstår de som inte klarar av värmen (idiotförklarar alla som inte håller med om att hettan är något bra). Värme är värre än kyla, skapar fler hälsoproblem än det omvända. Och de som fryser kan klä på sig. Vi som är värma har inte mer att ta av oss. Vi kan inte fly eller få andrum.

Med liten överdrift: Nattetid ligger jag naken utomhus i +17 och blåst. Och tycker att det är för varmt (upphettad kropp). Okej, i verkligheten så ligger jag bar på sängen bredvid öppet fönster där det blåser rakt på mig och där jag har tvärdrag. Men det är +17. Och jag är för varm. Jag är livrädd för vad den här värmen kommer att göra med mig. När jag säger att värmen är farlig för mig så är det en underdrift.

||||| 0 I Like It! |||||

4 kommentarer

 1. Kalle sa:

  Varför svarar du inte på frågor?

  6 augusti, 2014
  • Jontas sa:

   Förr eller senare, om jag inte glömmer. Har ingen brådska. Fördelen med semester.

   6 augusti, 2014

Kommentarer är stängda.